2022-03-18 07:37:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A szerencse most véletlen egybeesésekben nyilvánul meg

Napi horoszkóp március 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a kedvességeddel többre mehetsz a párkapcsolatban, mint az akarattal. A szócsaták ugyan, úgy tűnik, elkerülhetetlenek, mégis fontos, hogy mindig béküléssel zárd le a veszekedést. Ez adja ugyanis az érzelmi biztonságot, amire mindkettőtöknek nagy szüksége van.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz nem várt fordulatokat hozhat, de pozitív értelemben. A szerencse most véletlen egybeesésekben nyilvánul meg, és mentálisan is érhetnek olyan hatások, amik előre visznek, a Szűz telihold hatalmas segítséget ad ebben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha még független vagy, akkor itt az ideje, hogy észrevedd, hogy valaki mennyire vonzódik hozzád. A Szűz telihold pedig abban is segíti a párkapcsolatban élő Ikreket, hogy felismerje, mennyire sok szállal kötődik a párjához, és milyen sokat jelentenek egymásnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Uránusz fényszöge gondoskodik az izgalmakról. Egy különös emberrel hoz össze a sors, és az eddig megszokottól oly különböző lény később egyre fontosabbá válhat az életedben. Engedj a szokatlan érzésnek, hagyd magad új utakra csábítani! A Szűz telihold segít a magasabb szintű megértésben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nagy stressznek vagy kitéve, de fokozott aktivitásod sorsdöntő ügyek miatt elengedhetetlen. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a családodra számíthatsz. Minden erő és energia, amit most az alapok megerősítésére szánsz, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma valahogy a helyére kerülnek a dolgok a lelkedben, és nagyot léphetsz előre a lelki béke felé vezető úton. A párod most akár a fénylő napsugár az életedben: energiát, melegséget ad.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy otthoni problémáidat most nem lehet szavakkal, vitákkal, észérvekkel megoldani. A szavaknak valahogy kisebb jelentősége van, mint a tetteknek. Valakinek most bizonyítania kell: vagy neked, vagy annak, akivel konfliktusod van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A régi pároddal való viszonyodat most megerősítheted, stabilizálhatod. Mert ami a birtokodban van, nagy kincs! Becsüld meg jobban, ha mostanság kicsit elhanyagoltad.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy barátról kiderülhet, hogy többet jelent neked. A szerelem és a barátság érzései furcsán keverednek benned. Meglehet, most a párkapcsolatodat is inkább baráti alapon tudnád elképzelni. Valahogy több szabadságra vágysz. A Szűz telihold értékes felismerésekhez juttat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Értékes felismeréseid lehetnek a Szűz telihold miatt. Az új megoldások, gondolatok egy baráti beszélgetés során „érkeznek” hozzád. Legyél nyitott a befogadásukra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Habár mostanában igazán a sors kegyeltjének mondhatod magad, szerelmi ügyekben nem ártana mértéktartóbbnak lenned, ha tényleg tartós kapcsolatra vágysz. Igaz, ami igaz, különös vonzerőt árasztasz a jegyedben járó Vénusz kegyéből, de használd ezt mértékletesen.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma különös fordulat várható egy ügyben, amivel kapcsolatban talán már letettél a változás lehetőségéről. A sors most mégis bebizonyítja neked, hogy semmi sem lehetetlen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: